Kolejna forumowa rozrywka. Zakupy. O co chodzi otóż robimy zakupy. Każda osoba pisze co można kupić za daną cenę. Zaczynamy od 10 gr i każda kolejna osoba zwiększa stawkę o 10 gr.
No to ja zacznę
10 gr guma kulka
_________________ Chwila, która trwa może być najpiękniejszą z Twoich chwil- Dżem
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Wysłany: 2006-05-22, 20:02
Twoje Zwierzęta: 3 koszatniczki: Nessi i Szyszka z córką
a ja sprzedaję
1,40 uniwersaln, ponadczasowy, fenomenalny, wytrzymójący wszystko
gołąb z balkonu.
Mam tego pełno i nie umiem się tego pozbyć. Cena naprawdę niska jak na coś czego nic nie usunie. Pokryję kosz przesyłki. Można wybierać między wszystkimi barwami. Oświadczam że zwierz żywi się wszystkim (nawet po zjedzeniu trutki na szczury zamiast zginąć stawiał różowe kleksy). Poprostu musicie to mieć (ja mam tego po dziurki w nosie).
_________________ "Lubię świnie. Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie." Winston Churchill
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum