Jak nas namawialiście to rozpoczynam konkurs n najładaniejszą kartkę świąteczną. Organizujemy konkurs z nagrodami fundowanymi przez firmę Herbal Pets. Do wygrania są następujące produkty:
2x Owoce pól i lasów
3x Owoce pól i lasów II
2x Chipsy naturalne - szparag
Chipsy naturalne - gruszka
Mieszanka nasion
Zioła z jodem
2x Natura szczura
2x Owoce tropikalne
1x Siano Mini PACK
6x Płatki kwiatów
4x Mieszanka kory
Regulamin:
Wszystkie prace oddawane są w formie elektronicznej na e-mail admin@gryzonie.info.pl. W liście proszę dołączyć pracę, login, tytuł i ew. uwagi.
Zbieranie prac konkursowych trwa do 20 grudnia.
Zbieramy prace z kategorii "Kartka świąteczne"
Kartka może być w technice dowolnej (komputerowa, ręczna itd.). W przypadku skanów proszę, aby były dokładne. Praca musi być oddana w formacie JPG, TIF lub BMP.
Wszystkie prace mają dotyczyć gryzoni i rzeczy z nimi związanymi. Plik (rysunek, zdjęcie itp.) nie może przekroczyć 1 MB. W przypadku, kiedy wielkość zostanie przekroczona praca zostanie skompresowana.
Wszelkie plagiaty, oszustwa, naciski itp. będą karane ostrzeżeniem i dyskwalifikacją.
W konkursie nie biorą udziału osoby z ostrzeżeniami i osoby na czarnej liście.
Po 20 grudnia następuje 3 dniowe głosowanie, w którym uczestniczą użytkownicy, moderatorzy i administratorzy.
Użytkownicy typują na dwa pierwsze miejsca. Trzecie miejsce przyznaje administracja (czyli ja i Aneta_117).
Zwycięzca musi podać swój adres, imię i nazwisko i dla kogo zostanie wysłana paczka (szynszyla, chomik itd.).
Nagrody zostaną rozdane między zwycięzcami.
Odbierający nie będzie musiał wnosić żadnej opłaty za paczkę
Wszelkie wątpliwości rozstrzygam ja lub Aneta.
Czarna lista:
Zasady "umowne":
1. Aneta i ja nie bierzemy udziału w konkursie, jednak mogą to robić Junior admini (pobawcie się )
2. Wszyscy mogą brać udział w ankiecie w tym admini.
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Wysłany: 2006-12-19, 19:06
Twoje Zwierzęta: Weronka, Romcia, Vivi, Mia i Frania. Amelka w serduszku
Ja mam tylko pytanie (bo koniecznie muszę się upewnić ): czy mogę wysłać jako kartkę świąteczną fotomontaż oczywiście z moją szynszylką? Jest napis, ogólnie mi chodzi o to czy zdjęcie może być. Jak nie doczytałam to przepraszam, ale zaraz się zwijam i nie miałam za bardzo czasu
Pozdrowienia
PS Dobra, Mysiek ja Ci wyślę, a jakby było źle to poprostu nie wezmę udziału Ale jak będzie wszystko w porządku, to daj znać, bo się denerwuję
Wysłany: 2006-12-19, 19:20
Twoje Zwierzęta: 3 koszatniczki: Nessi i Szyszka z córką
Kiwi napisał/a:
Ja mam tylko pytanie (bo koniecznie muszę się upewnić ): czy mogę wysłać jako kartkę świąteczną fotomontaż oczywiście z moją szynszylką? Jest napis, ogólnie mi chodzi o to czy zdjęcie może być. Jak nie doczytałam to przepraszam, ale zaraz się zwijam i nie miałam za bardzo czasu
Pozdrowienia
PS Dobra, Mysiek ja Ci wyślę, a jakby było źle to poprostu nie wezmę udziału Ale jak będzie wszystko w porządku, to daj znać, bo się denerwuję
No mi sie zdaje że tak w sumie też mam fotomontaz mojej koszy
_________________ "Lubię świnie. Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie." Winston Churchill
Jej same tutaj talenty Niech ktoś, kto umie spróbuje zrobić banner na forum Plis
Dura lex, sed lex
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum