Uszatek Szylek
Autor
Wiadomość
Onizuka
Gryzaczek Szynszyl
Wysłany: 2007-11-30, 15:07 Uszatek Szylek
Twoje Zwierzęta: Uszatek (Szynszylek)
Witam od kilku miesięcy mam szylka Uszatka jest beżową odmianką. Jest super a teraz szukam mu najlepszych pokarmów. Co mi polecicie???
PoZdRaWiAm!
_________________ SzYnSzYlE RuLeZZZZ!!!!
aneta_117
Administrator
Pomogła: 3 razy Wiek: 20 Dołączyła: 27 Wrz 2005 Posty: 1383 Skąd: Bogatynia
Wysłany: 2007-12-04, 18:58
Twoje Zwierzęta: Orzeszek Chrupcia Paprotka Mamba Iskierka [*] Budrys, Gila- szynszyle Aleks Lawia- psy
Ja swoje tłuściochy karmię Versele laga czy coś w tym stylu, nie znam dokładnej nazwy no i nie mam tutaj pudełka
_________________ Chwila, która trwa może być najpiękniejszą z Twoich chwil- Dżem
Isi na zawsze w moim serduszku [*]
Dwie piękne nowonarodzone kuleczki :*
Kiwi
Rozgryziony gryzoń
Gryzaki: 12
Wiek: 17 Dołączyła: 01 Lis 2005 Posty: 236 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-12-07, 23:36
Twoje Zwierzęta: Weronka, Romcia, Vivi i Mia. Amelka w pamięci
Najlepsze są Xtravital firmy Beaphar i Versele Laga Chinchilla Nature firmy Prestige
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
ulotki | Soczewki Kontaktowe | przeprowadzki Kraków | ulotki | noni | teksty piosenki | leki tanio | wierszyki | projekty domów jednorodzinnych | Projektowanie stron | phone card | obrazy | Bank | obrazy na sprzedaż | filmy promocyjne BenQ-Siemens EF81 Gryzonie