Mam nadzieję że się nie obrazici jeśli w tym temacie przedstawię siebie i moje świneczki. A więc tak:Witam wszystkich serdecznie. Może część już mnie zna, ale lepiej się przedstawie. Mam na imię karolina... i popadłam na świnkową chorobę Mam dwóch najcudowniejszych panów na świecie
Dj- śliczny kundelek z charakterkiem. Typ- przewodnik stada( czytaj- Idefixa) nie da się go złapać, wydaję się nieufny, długo się przyzwyczają do ludzi. Lecz na kolanch zmnienia się w brawdziwego misia- spokojny milusi, można z nim robić co się chce...
Idefix Pumilo( potocznie Iduś)- piękny rodowodowy coro. Przeciwieństwo Dj. Bardzo ufny, da się pogłaskać każdemu, lecz na rękach długo nie posiedzi( no chyba że na szyi, ale to co innego )
zaraz po urodzeniu
szósty dzień
trzeci tydzień
i kilka teraźniejszych fotek
Witamy Prześliczny ten czarny A ten pierwszy to podobny do Ś.P. świnki mojego kolegi. Bull to masz już koleżankę do pogadania
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum..
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
kaja 11 nie wiem czy mnie kojarzysz, ale ja mam świnke Hyundai'a i pisze na forach świnkowych mam ksywe albo Bullterierka, albo Vensha, a mój prosiak jest w avku .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum