Mam 2,5 miesiecznego szynszylka jest u mnie 5 dzien i juz mi sie daje lapac w rence bez zadnych protestow sam podchodzi zeby go zlapac ale jak go puszczam to czasem go musze zagonic i zlapac jak sam nie wejdzie do klatki ale jest bardzo milutki i szybko sie oswaja wczesniej tez mialem szynszylka byl ze mna wspaniale 3,5 miesiaca ale zdechl od przegrzania i bardzo za nim tesknie, ale juz sie prawie z tym pogodzilem. O i szylek ma na imie Dexter, a ten co umarł mial na imie Czaki
_________________ Czaki ja i Dexter jesteśmy z Tobą!!!!!!!!!!!!
He he he wiem ze takie malusie sa slodziusie;):) pamietaj dbaj o iego i dawaj mu duzo ciepla ale od siebie nie od slonka;) i bedzie wszystko w pozadeczku taki malusi szylek kto Ci go sprzedal lub dal 2,5 miesiaca to chyba troszke za wczesnie..ale jak bedziesz o niego dbal to wyrosnie na niezlego przyjaciela;)
wiem ze za wczesnie jak sie zapytalem w zoologu do mi galy wyszly ze taki mlody i sie pani zapytalem czynie powinno sie czkac do 5 miechow a ona powiedziala ze ten wiek jest najlepszy do oswajania
_________________ Czaki ja i Dexter jesteśmy z Tobą!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum