Wysłany: 2006-08-31, 09:04 Statystyka - podsumowanie 1 rok i 4 m-c Twoje Zwierzęta: Chomik syryjski
Statystyka wykonana na podstawie http://gryzonie.info.pl/forum/statistics.php
Najpopularniejsze słowo: "się"
Wiele razy ludzie się uśmiechali, bo aż 85% uśmieszków to ":D". Uśmieszek użyto 1059 razy.
Jeśli chodzi o popularność na głowę wszystkich konkurentów bije temat o skojarzeniach. Brawo miliutka13.
Ilość postów: http://gryzonie.info.pl/Zeszyt2.htm
19% postów są postami Anety (aneta_117)(1002).
Najwięcej użytkowników zarejestrowało się w tym miesiącu, bo aż 15.
Warszawa tutaj dominuje. Za dużo tutaj ludzi stolicy , bo aż 6.
Co do wieku Agata jest najstarsza z pośród 20 użytkowników, którzy podali swój wiek. Nasza Pani Agata ma 31 lat. Najmłodsza osoba to "ja" (login). Ma 9 lat. Średnia wieku wynosi 16 lat z kawałkiem.
50% użytkowników to kobiety. 42% nie potrafi ustalić swojej płci. Reszta to chłopcy. No widać, że mamy pole do popisu
Prywatne wiadomości. Gdybyśmy zrzuci je na forum wyszłoby 1801 postów. Tyle właśnie wiadomości przeszło przez forum. W sierpniu - 173, w lipcu - 115. O czym wy tak piszecie?
Aneta, jastinka i Śliwa - co ich łączy? 2 punkty pomógł.
Najczęściej używacie Windows XP (81 razy), a Firefox też nieźle idzie przeganiając Internet Explorer o 6 użyć.
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum..
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Ostatnio zmieniony przez Mysia 2006-08-31, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
jaki bermudzki Jastinka ja już nie wiem o co Ci chodzi. Świrujesz
Dura lex, sed lex
Ja nie narzekam na mozzilę a opery nigdy nie miałam więc nie wiem.
co do statystyk to zobaczcie ile sojej krwi włożyliśmy w to forum, gdyby tak zliczyć te wszystkie psty, udzielone informacje i patrzcie też jaką atmosferę wytworzylismy na nowo, jestem normalnie z Was wszystkich dumna
ps. Bullterierka skąd te pozdrowienia dla mnie w podpisie??
_________________ Chwila, która trwa może być najpiękniejszą z Twoich chwil- Dżem
Z opery kiedyś korzystałem. Jest lepsza, ale trudno mi było się przyzwyczaić.
Dura lex, sed lex
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum