Wysłany: 2006-08-24, 09:12 Kilka spraw dla forum Twoje Zwierzęta: Chomik syryjski
1. sprawa Ostatnio coraz częściej napotykam się na forum na różnego rodzaju teksty, sformułowania i poziomy intelektualne, moralne i wiekowe różnych użytkowników (nie wkluczam tutaj też adminów i modów). Wiele osób wyznacza swoje granice etyczne i moralne. Do czego zmierzam? Otóż coraz częściej dochodzi do sytuacji gdzie łatwo o potencjalne zgrzyty moralne dwóch osób (nie mam zamiaru wymieniać tutaj przykładów). Dlatego też uważam, (i też wyznaczam taką drogę dla administracji i moderacji) że każdy ma prawo do wyznaczania takich granic moralnych sobie jednak nie powinny one przekraczać powszechnie uznawanego "dobrego smaku" i kultury. Dlatego też administracja i moderacja NIE ODPOWIADA za cudze posty.
2. sprawa Zmieniłem drastycznie prawa autorskie strony. Zapraszam do zapoznania się z nimi http://creativecommons.or...y-nc-nd/2.5/pl/, jeśli chcemy kopiować JAKI KOLWIEK tekst ze strony i forum.
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum..
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Ostatnio zmieniony przez Mysia 2006-08-24, 16:02, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-08-24, 09:37
Twoje Zwierzęta: szynszyle i pies
Mysia ale tak jest wszędzie,Ty jeszcze nie wiesz co sie dzieje na innych forach ! mi to az szczęka opadła i doznałam szoku co to sie wyprawia na jednym forum a dodatku tam sa sami dorosli ludzie!! i to baaardzo dorosli a zachwoują sie czasami jak dzieci dodam jeszcze ze znają się b.dobrze poza forum... poza tym kazdy czlowiek jest inny i ma inne poglądy, na szczescie jeszcze nikt sobie krzywdy nie zrobil a forum jest do wyrazania tego, zgodze sie, że czasami sie troszke za ostro rozmawia i nie ukrywam, że na pewno i mi sie zdarza bo jestem wredna osobka
_________________ "Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty"
Naomi, wiem o tym i domyślam co się dzieje. Jednak niektórzy tego nie wiedzą lub mogąbyć oburzeni czyjąś postawą i później pretensje do administracji, że takiego człowieka nie banujemy. Wolę nie być przysłowiowym Polakiem po szkodzie.
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Nie odpowiadałaś, a umowa była na gębę, a wiesz jak to bywa w życiu z takimi umowami
PS Link już działa.
Dura lex, sed lex
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum