POTRZEBUJEMY ZGODY na przeniesienie wszystkoich artykułów z naszej strony na Gryzopedię.
Musimy jak najszybciej utworzyć podstawowe strony organizacyjne i hasła (analogicznie jak na wikipedii)
Proszę, aby wszyscy pracowali nad tym co teraz aktualnie jest na Gryzopedii.
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum..
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Ostatnio zmieniony przez Mysia 2008-08-21, 09:19, w całości zmieniany 1 raz
POTRZEBUJEMY ZGODY na przeniesienie wszystkoich artykułów z naszej strony na Gryzopedię.
Widziałam, że w artykułach jest kilka moich tekstów, więc ja wyrażam zgodę.
Mysia napisał/a:
Musimy jak najszybciej utworzyć podstawowe strony organizacyjne i hasła (analogicznie jak na wikipedii
Myślę, że oprócz jako tako encyklopedii można jeszcze powrzucać poradniki, itp, bo tego na wiki nie znajdziemy.
A w końcu to serwis o gryzoniach )
Można zrobić więcej haseł, np oddzielne o żywieniu, oswajaniu, klatce, rozmnażaniu, itp...
Mysia napisał/a:
# Proszę, aby wszyscy pracowali nad tym co teraz aktualnie jest na Gryzopedii.
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Nie ma dziłów. Tworzysz np. artykuł Poradnik:Żywienie królika i piszesz
Dura lex, sed lex
LUDZIE CZYTAJCIE WARUNKI NA KTÓRYCH UDOSTĘPNIACIE ARTYKUŁ, A NIE PÓŹNIEJ GO USUWAJCIE! Właściwie to teraz mam prawo przywrócić te wszystkie artykuły. ehhh...
Dura lex, sed lex
LUDZIE CZYTAJCIE WARUNKI NA KTÓRYCH UDOSTĘPNIACIE ARTYKUŁ, A NIE PÓŹNIEJ GO USUWAJCIE!
Nie było żadnych warunków...
Poza tym nie chcę, by moje teksty były anonimowe...
Są na wielu innych stronach i nie chcę by ktokolwiek mi zarzucał, że sobie czyjeś skopiowałam, bo jestem ich autorką.
A warunków żadnych nie było,
Mysia napisał/a:
Właściwie to teraz mam prawo przywrócić te wszystkie artykuły. ehhh...
A ja miałam prawo je usunąć.
Niektóre z nich były pisane np. na konkurs gryzoniowy, itp...
Zapisując swoją edycję oświadczasz, że ten tekst jest Twoim dziełem lub pochodzi z materiałów dostępnych na zasadach public domain albo kompatybilnych (zobacz także Gryzopedia:Prawa_autorskie)
Strona edycyjna
Cytat:
Treść Gryzopedii jest udostępniana w oparciu o licencję Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 2.5 Polska. Udziela się zezwolenia do kopiowania, rozpowszechniania lub modyfikację treści artykułów Gryzopedii zgodnie z zasadami Licencji Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 2.5 Polska.
Ponadto stosuje sie zasady tak jak w Wikipedii, a tam nikt się nie podpisuje, ponieważ Twój podpis widnieje w "Historia i autorzy". Przeczytaj http://pl.wikipedia.org/w...kipedyst.C3.B3w Może zmienisz zdanie. Ja na pewno wszystko przerzucę do Gryzopedii tylko kwestia czy to będą artykuły zablokowane i dostępne tak samo jak poprzednio (czyli brak prawie zmian) czy nie.
Dura lex, sed lex
Wikipedia padła. Ehh myślę teraz nad tym, aby
a) zainstalować skrypt do obsługi strony
b) wszystko zrzucić na forum
Dura lex, sed lex
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum