Wysłany: 2006-05-09, 06:28 Ankieta na temat forum Twoje Zwierzęta: Chomik syryjski
Jednym z kluczowych rzeczy potrzebnych do rozwijania forum jest Wasza opinia. Dlatego postanowiłem zrobić ankietę. Uwaga! Od razu przypominam o punkcie II "1. Użytkownik ma prawo do wyrażania własnych opinii w sposób kulturalny." Można też (jeśli ktoś nie che wystawiać swoją opinię na publiczność) przesłać odpowiedzi na PW.
1. Jakbyś ocenił(a) przydatność forum w skali 1-10?
2. Jakbyś ocenił(a) administratora Mysię w skali 1-10?
3. Jakbyś ocenił(a) administratora Anetę_117 w skali 1-10?
4. Czy reklamujesz nasze forum?
5. Czy sprowadzasz czynnie (poprzez kontakt "osobisty", nie masowy) użytkowników?
6. Czy polecasz nasze forum (czy np. wiecie, że na naszym forum jest odpowiedź to dajecie do nas linka lub jest pytanie o dobre forum o gryzoniach)?
7. Jakbyś ocenił przydatność naszej strony w skali 1-10?
8. Jakbyś ocenił naszą stronę w skali 1-10 (całokształt)?
9. Jakbyś ocenił nasze forum w skali 1-10(całokształt)?
10. Co byś zmienił w naszym serwisie(strona+forum)(w miarę konkretnie)?
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum..
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Dura lex, sed lex
Gość
Wysłany: 2006-05-09, 21:15
1. Jakbyś ocenił(a) przydatność forum w skali 1-10? / 5 (narazie nie potrzebowałam pomocy więc ciężko mi mówić)
2. Jakbyś ocenił(a) administratora Mysię w skali 1-10? / mam robić wycieczki osobiste? :}
3. Jakbyś ocenił(a) administratora Anetę_117 w skali 1-10? / jak wyżej?
4. Czy reklamujesz nasze forum? / nie
5. Czy sprowadzasz czynnie (poprzez kontakt "osobisty", nie masowy) użytkowników? / nie
6. Czy polecasz nasze forum (czy np. wiecie, że na naszym forum jest odpowiedź to dajecie do nas linka lub jest pytanie o dobre forum o gryzoniach)? / jeśli jest i o tym wiem to pewnie bym dała, narazie nie miałam takiego przypadku
7. Jakbyś ocenił przydatność naszej strony w skali 1-10? / 5 (nie musiałam jeszcze z niej korzystać)
8. Jakbyś ocenił naszą stronę w skali 1-10 (całokształt)? / 7 - 8 (wykonanie, przydatność i parę innych rzeczy)
9. Jakbyś ocenił nasze forum w skali 1-10(całokształt)? / 7 (bo mi brakuje pewnej atmosfery, ale nie ma co wymagać tego od każdego forum, poza tym chwali się i ceni bra spięć:) )
10. Co byś zmienił w naszym serwisie(strona+forum)(w miarę konkretnie)? / oj... trochę tego jest... dałabym moderatorów, ale jakichś odpowiedzialnych, żeby zmniejszyć pracę adminom i żeby był większy porządek. brakuje mi opcji szybkiego cytowania selektywnego i ją bym dorzuciła (osobisty kaprys w pewnym sensie). to w sumie takie najważniejsze. może jeszcze dałabym mniej for żeby było przejrzyściej. a stronke i forum rozreklamowała porządnie na toplistach, popularnych, pozałatwiała wymiany bannerów i buttonów z innymi stronami, bo wiem z autopsji, że to działa. może pokombinowałabym coś z konkurencją - jakieś stworzenie jednego, dużego gryzoniowego serwisu z nowym forum i stroną z kilku mniejszych? i póki co to wszystko. może jeszcze skonkretyzowałabym o co chodzi z tym odświeżaniem, żeby było jaśniej i potem żeby nie było niedomówień... i to narazie tyle.
generalnie słowem wytłumaczenia - reklamuję, jeśli już to tylko forum swoje (lub to gdzie pełnię jakąś odpowiedzialną funkcję lub to które po prostu lubię), a i to zdarza się bardzo żadko, bo nie odczuwam takiej potrzeby.
Adminów nie chce oceniać - każdy jest człowiekiem, może się mylić, można kogoś lubić lub nie. Nic do Was nie mam żeby nie było, mało Was jeszcze znam, poza tym to w niektórzych sytuacjach wychodzi bardziej kto jakim jest adminem, niż tak nacodzień ;]. Nie ja tu jestem od oceniania, zwłaszcza, że jak już pisałam mało Was znam, a nie bawią mnie ani osobiste wycieczki, ani najeżdżanie na kogoś, ani krzywdzenia taką czy inną oceną. takie rzeczy wychodzą "w praniu" według mnie i tyle.
Dura lex, sed lex
Odp.9 bardzo sie przydaje poniewaz nie kazdy ma pelne informacje lub wiedze na temat gryzoni a wiadoma zecza jest ze na forum sa ludzie kturzy maja i posiadaja i jeden od drugiego sie uczy zbieramy informacje wymieniamy sie nimi i tak dbamy o gryzonie bo inaczej samemu bylo by nam znacznie trudniej i dłuzej by nam to zchodzilo:)tak wiec moj punkt to 9!!
Jak an swoj wiek 8!!;)
Nie podlizuje sie ale prawda mowi sama za siebie 10!!!!:)
Tak reklamuje i to czasem bardzo czesto(majliki i wiadomosci pw to moja specjalnosc:)
5. Czy sprowadzasz czynnie (poprzez kontakt "osobisty", nie masowy) użytkowników?
Staram sie:)
6. Czy polecasz nasze forum (czy np. wiecie, że na naszym forum jest odpowiedź to dajecie do nas linka lub jest pytanie o dobre forum o gryzoniach)?
Tak Mysia to oczywiste poprzez takie polecanie lub pomaganie ktos przypadkowo moze i nam pomoc:)
hmm???
:)zastanwiam sie jeszcze:)
9!!
Nic!!
Dura lex, sed lex
Odp. 7 punktów - powód - na forum można znaleźć odpowiedzi i tp. oraz często jest ono pomocne, ale jednak jakm sie zada pytanie to czeto trzeba czekać nawet kilka dni
Odp. Również 7
10, jest wymagająca ale pilnuje porządku i pomaga
Odp. Zalezy kiedy i gdzie.
Odp. Nie.
Odp. Jeśli wiem że tu jest konkretna odpowiedź to daje tu linka, jęsli ktos ma poszukać to podaje ogólne forum o zwierzętach, nie te (pozatym opcja szukaj tu nie dsziałala...).
Odp.6.
Odp. 8.
odp. 7 .
Odp. Częsciowo system uleprzyłabymm żeby było widać tytuł ostatnio poruszanego tematu itp. i kilka innych ustawień.
_________________ "Każde marzenie moze stać się prawdą, jeśli starczy ci odwagi na jego zrealizowanie"
Zapraszam na http://filmyikreskowki.low.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum