6w5 Lojalista-Obserwator Mhhh... zagdza się (niestety ;( )
Poczytajcie tam sobie strony. Ciekawie tam jest wszystko opisane. Heh może dzięki temu wreszcie się dogadamy Ja naprzykład mam 6 to kilkam w link "6" i szukam tytułu na tej stronie "6w5" lub "sześć z krzydłe pięć" itp.
Oj Kiwi co za ostry charakter Ty hipokrytko
"Może wydawać się głośna i niesforna" Martuska to się akurat bardzo dobrze zgadza Przykład to miałaś niedawno
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Wysłany: 2007-05-06, 18:48
Twoje Zwierzęta: Weronka, Romcia, Vivi, Mia i Frania. Amelka w serduszku
Tylko niektóre cechy, zawsze mi w testach wychodzi tylko trochę prawdy. Jeszcze nigdy nie miałam wyniku, w którym by była cała prawda o mnie Poza tym teraz robiłam test na szybko, to zrobię raz drugi spokojnie i wszystko sobie przemyślę
-----------------
O kurczę, teraz mi wyszło 6w5... I trochę mnie zaszokowało to co tam jest napisane, bo pasuje jak ulał... Ale elementy jedynki też mam
No to widzisz Witaj w kubie 6w5. A i dla ciekawości. Ten drugi człon bierze się z wpływu jakieś bliskiej nam osoby itp. Np. Ja mam 6, a mama pewnie (zadaje mi się, że to Ona miała na mniej najwekszy wpływ) 5. Tak samo ty Kiwi
Dura lex, sed lex
Dura lex, sed lex
No to ja jestem inna bo mam 2 w 3. Nie jest to ciekawy opis,ale chyba jest w tym część spora racji. Tak naprawdę dopiero to mi to uświadomiło. Ach to moje zamiłowanie do dramatyzmu. A myslałam,że te wszystkie sceny się biora z nikąd, a to mój charakter przyciąga do mnie takie rzeczy,no proszę. Dobrze wiedzieć.
_________________ Chwila, która trwa może być najpiękniejszą z Twoich chwil- Dżem
Dura lex, sed lex
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum