Widzę, że na tym forum to tylko ja nie mam depresji Współczuję wam. Ale pozwolicie, zę wprowadzę tutaj trochę bardziej radosny nastrój
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
pisze to co czuje i to co mam, szczerze dobra mam taki char. i tyle trudno się mówi. Jednak jak piszesz biadole o tym, bo to była jedna z najwyższysz osób którą od moich pierwszych kroków znałem a już jej niema
Gryzaki: 3 Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 04 Lis 2005 Posty: 326 Skąd: warszawa
Wysłany: 2007-01-30, 14:30
Twoje Zwierzęta: teraz tylko juz maniuszka
ok rozumiem i wspolczuje ci a nie lepiej pogadac o tym jaka ta osoba byla moze cos nam o niej opowiesz to bardziej pomaga niz biadolenie nad soba bo to ze czujesz sie z tym zle to masz do tego prawo i jeszcze pzrez jakis czas tak bedziesz sie czuc dopuki sobie nie poukaldasz wszystkiego ale lepiej jest powspominac osobe zmarla pzrypomniec sobie anegdoty zwiazane z nia
Gryzaki: 3 Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 04 Lis 2005 Posty: 326 Skąd: warszawa
Wysłany: 2007-01-30, 19:54
Twoje Zwierzęta: teraz tylko juz maniuszka
marlenko a co tobie?? sproboj mojego sposobu moze cos da na twoja chorobe jastince pomogl swego czasu to moze i tobie pomoze chodz lepiej go stosowac jakzaczynac cos lalpac podaje przepis smarujesz stopu spirytusem wkladasz cieple skarpety na te skarpety worki foliowe i na to jeszcze jedne skarpety i tak trzymac 2 godziny po tem wytrzec nogi do sucha i zalozyc suche skarpety ja z takim kompresem wytrzuymywalam cala noc i nogi sie nie odparzaly wiec sprobuj moze pomoze pozdrwiam seredzcnie izycze szybkiego powrotu do zdrowia wszystkim chorobzdzilom
wow, mialam miec obnizone sprawowanie a mam zachowanie dobre Jeah... To mogą rodzice iśc na wywiadówkę śmiało:)
Im dłużej siedzę w domciu tym bardziej się rozłądam... Wczoraj mnie nerki bolały, dziś już nie... Dzisiaj za to z głową w ubikacji siedziałam;(
Z nosa jakaś niagara leci... Gorączka... Ahh ;( Chyba sprobuje z tym spirytusem...
a ogolnie to srednio, smiechowo troche. do gimnazjum mi sie chcee - eeee. i moze odzyskam mojego olympusika i bedzie mru fotek ;] . trabambam. nic nie umiem na angielski.
a i taki maly ps: bo tam gdzies byla o mnie rozmowa. bylo tragicznie, teraz juz jest lepiej, ale to jeszcze nie to samo. zaden to dol byl, po prostu masa klopotow, problemow, znakow zapytania, konfliktow. i wszystko na jeden raz.
i nikomu nie zycze takiej niepewnosci, tego poczucia bezradnosci, podlego uczucia, tego straszliwego braku checi, perspektyw... i wyjasnien.
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
NO wiecie coo jak miałą bym nie zyc ..przeciez spodziewam sie dziecka i czasem nie mam sil zeby siedziec przed komuterem i mam duzo spraw do załatwiania ze slubem itp.a pozatym mysiek masz do mnie numer i adres i masz adres majlowy i masz numer gg to napisz czasem czy zyje a nie tu wszystkim oczy mydlisz:P:P
No a to prawda ze z Anetka rozmawiałąm troszkę bo jak widac na tyle pozwolil czas:) ale milo było porozmawiac troszkę.co do mojego samopoczucia jest dobrze a nawet bardzo dobrze..czuje sie swietnie dzieciatko tez zdrowe i duze..oby tak dalej:)Pozdrawiam:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum