Wysłany: 2006-12-11, 12:48 Pochwalę się ;)) Twoje Zwierzęta: szynszyle i pies
A więc dzisiaj stałam sie szczęśliwą posiadaczką śliiiicznego Yorczka!!! Przywiozłam do domku maluszek wskoczył na łóżeczko i śpi, bo teraz własnie jego pora. Ale jest piękny na razie zdjęć niestety nie mam. Jest cały czarny z delikantymi podpaleniami prawdopodobnie będzie ciemniejszy po ojcu. A wiec lece sie naciszyć jeszcze bodo pracyna popołudnie [/scroll]
_________________ "Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty"
Ojaaaa yorki są słodkie :):)
Ale ponoć puściutkie
Ale są słodkie, sliczne i wogole takie małe eleganciki słodziutkie
Kocham te pieski Gratuluje:p
i ile za niego zapłaciłas;)
Wysłany: 2006-12-12, 01:09
Twoje Zwierzęta: szynszyle i pies
dzieki wszystkim wymiziany od ciotek z forum caly dzien grzecznie spal w doku gdy nas nie bylo nie nasikal nie nakupkal jeszcze jest taki nieswoj obco widac ze sie czuje.
Malec ma 4 miesiące wazy ponizej 2 kg zapłaciłam za niego 1500zl z rodowodem Zdjęcia będa jutro postaram sie dać co prawda z komórki ale mam nadzieje ze jakies wyjdą.
_________________ "Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty"
Wysłany: 2006-12-12, 17:11
Twoje Zwierzęta: szynszyle i pies
Scooby jak na razie nie je nie pije, nie sika (tylko klatke zaliczyl po drodze na dwor) nie kupka nie bawi sie.. nic kompletnie nic. Tak jakby go w ogóle nie bylo Pod 2 dniach stwierdzam ze poki co to jego ulubionym zajęciem jest spanie. Jest smutny to widać i zdezorientowany nowym otoczeniem, tęskni za poprzednimi wlascicielami no i mamą. Mam nadzieje ze przejdziemy wszyscy razem ten trudny okres. Wczoraj caly dzien prawie nic nie zjadł a dzis na sniadanie dostal gotowane miesko z ryzem i marchewka, bal sie miseczki wiec musiałam karmić go rączką. Co jakiś czas znoszę go z łóżka zeby chociaz troche sie poruszał po mieszkaniu zrobi to kilka razy bojaźliwie po czym znowu układa sie na łóżku. Więc zadnych nowości. Teraz trzeba tylko czasu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum