mnie tylko te teledyski denerwuja , bo muz jest ok ale jak widze dziewuche zrobiona ala katowicka street to mnie skreca , bo potem malolaty nasladuja takie
Święte słowa. A Umbrella... wsluchaj sie w tekst. OK wpada w ucho, ale ma jakies przeslanie\glebszy sens? Mi to akurat przeszkadza, ale kazdy ma swoj gust
Ellaaa ellaa ellaaa jogobelaaa bella...
e tam piszecie, wspominałem kiedyś Wam o Creedzie, jeden z moich najlepszych wykonawców. Utwory otóż tego człowieka zawładnęły moim serduchem, a zwłaszcza te pierwsze cztery piosenki. Stare ale dalej się podobają możecie posłuchać..........
Gryzaki: 3 Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 04 Lis 2005 Posty: 326 Skąd: warszawa
Wysłany: 2008-06-17, 08:36
Twoje Zwierzęta: teraz tylko juz maniuszka
z tekstem to po czesci sie zgodze , ale posluchaj naszych czy tez maja sens ? ale i tak nikt nie pobije pisosenki "masz najladnieszy tylek na swiecie" nie wiem czy to taki tytul i nie znam wykonawcy , ale tekst mnie powalil
Ja odkryłem Ostatni Filntę i Zagrobelnego w "Nie kłam, że kochasz mnie"
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
ta piosenka już trochę leci, ona do filmu tego romantycznego ,,Nie kłam kochanie"? fajna jest, podoba się a zwłaszcza jak leci w telewizji i są urywki filmu. Ah ta Trzebiatowska mhmmhmmhm...... dobra aktorka, od kilku tygodni na TVN zawsze w niedzielę wieczorem leci super serial z tą osobą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum