Czy potrafilibyście żyć bez.............komputera? Ja to już bez kompa to nie dam rady przynajmniej raz dziennie musze wejść i zrobić coś na nim albo zepsuć Dla mnie to sam komp pełen luz , internet Coś Wspaniałego zaś fora i gg to potęga. A u was?
Wysłany: 2006-12-30, 21:39
Twoje Zwierzęta: szynszyle i pies
Ja tez. Komputer jak komputer ale internet! komp bez netu jest mi niepotrzebny. Internet to wspaniala sprawa i nie wyobrazam sobie gdyby go teraz nie bylo? tyle rzeczy mozna sprawdzic, dowiedzieć się. Juz same rachunki i przelewy! nie wyobrazam sobie latania po bankach No i jeszcze jedna rzecz bez ktorej czuje sie jakbym nie miala prawej ręki... komórka czasami nie potrzebna jednak z nią czuje sie lepiej i pewniej jakoś.
_________________ "Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty"
Wysłany: 2007-01-01, 15:11
Twoje Zwierzęta: 3 koszatniczki: Nessi i Szyszka z córką
Teraz w internecie można prawie wsystko załatwić. To jest teraz w prawie każdym domu. Oczywiście żeby był internet musi być komputer. Nie bez tego nie da się żyć.
Ciekawe jak to będzie za dziesięć lat... komputery w zegarkach?
_________________ "Lubię świnie. Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie." Winston Churchill
Za 10 lat rynek ogarną tz. Origami. To są komputery prznośne (prawie jak PC) z ekranem dotykowym.
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Jak nie możesz być zdolna do pracy administracji to możesz zrezygnować. Ale szkoda mi będzie takiej upartej administratorki
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Aneta zwariowałaś? bez Ciebie to..... strach myśleć co będzie dalej o nie jeszcze tego brakowało Mysia masz racje szkoda jak niewiem co,i to Wielka tego słodkiego uparciucha. Ja niewidze tu nikogo na Anety pozycjie no nie no koszmar koniec świata
oby tak było bo inaczej to....... życie straci sens, fora padną, internet zaginie ...... szylkomaniacy się wykruszą wszystko pójdzie w siną dal nastąpi apokalipsa
Tego się boję właśnie, że jak Aneta odejdzie to wszyscy
Dura lex, sed lex
heh... w wakacje - na obozie, bez problemu. bo konie, bo duzo fizycznej pracy, a na koniec i tak bylam tak padnieta ze szlam spac i bylo mi dobrze, nawet nie pomyslalam o necie wtedy. a jak jakis beznadziejny wyjazd, bez planu - to juz nie. przez 3 dni, to spokojnie, ale juz dluzej to mnie to zwykle nudzi, jesli nie ma odpowiedniego towarzystwa i niczego do roboty.
a tak ogolnie jak siedze w domu - to jak wstane z godzinke, a potem ide do swoich zajec i dopiero
generalnie - zycia sobie nie wyobrazam, bo. bo lubie sobie pograc, bo internet to odrabianie prac domowych, no i muzyka ;] . a poza tym darmowe smsy i gg, a taka rozgarnieta osoba jak ja wiecznie o czyms nie pamieta, to zawsze jest szansa ze ktos o nia zadba i przypomni ;] . no.
nie przesadzajcie, oczywiscie cenie bardzo Anete jako admina, ale przeciez swiat sie nie zawali jesli bedzie zwyklym userem ;} . to przeciez wciaz ta sama Aneta! a zostaniemy chocby po to, zeby doczekac Jej powrotu!
Nie no nawet jak nie zrezgnuję z administarcji to zawsze tutaj będę na tyle ile mi czas pozwoli, choćby z sentymentu :*a Tobie Mysia dam tak gdzieś znać za miesiąc czy rezygnuję czy nie. Buziaki dla wszystkich.
_________________ Chwila, która trwa może być najpiękniejszą z Twoich chwil- Dżem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum