Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 

Poprzedni temat :: Następny temat
Czy potrafilibyście żyć bez.........
Autor Wiadomość
Mateusz 
Maga gryz

Wysłany: 2006-12-30, 19:46   Czy potrafilibyście żyć bez.........
   Twoje Zwierzęta: Gaja Goguś Gucio Duduś Leoś łatka Salsi:)))))

Czy potrafilibyście żyć bez.............komputera? :P Ja to już bez kompa to nie dam rady :P przynajmniej raz dziennie musze wejść i zrobić coś na nim albo zepsuć :P Dla mnie to sam komp pełen luz , internet Coś Wspaniałego zaś fora i gg to potęga. A u was?

Naomi 
Maga gryz

Wysłany: 2006-12-30, 21:39   
   Twoje Zwierzęta: szynszyle i pies

Ja tez. Komputer jak komputer ale internet! komp bez netu jest mi niepotrzebny. Internet to wspaniala sprawa i nie wyobrazam sobie gdyby go teraz nie bylo? tyle rzeczy mozna sprawdzic, dowiedzieć się. Juz same rachunki i przelewy! nie wyobrazam sobie latania po bankach :zakrecony: No i jeszcze jedna rzecz bez ktorej czuje sie jakbym nie miala prawej ręki... komórka ;) czasami nie potrzebna jednak z nią czuje sie lepiej i pewniej jakoś.

^martuska
Maga gryz

Gryzaki: 5
Wysłany: 2006-12-31, 11:40   

hihi też bez neta żyć nie umiem xd Najgorzej jak jade na wakacje i sa dwa tygodnie bez kompa... oo mamo! <krzyk>ale ja wole nie mieć komy niż kompa xD

Naomi 
Maga gryz

Wysłany: 2006-12-31, 11:45   
   Twoje Zwierzęta: szynszyle i pies

A na wakacje to po cholere komp :) wtedy nawet nie śni mi sie aby czyms takim glowe zawracac. Uwielbiam wypoczywac i dobrze bawic się na wakacjach

Nessi 
Maga gryz
degu

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2007-01-01, 15:11   
   Twoje Zwierzęta: 3 koszatniczki: Nessi i Szyszka z córką

Teraz w internecie można prawie wsystko załatwić. To jest teraz w prawie każdym domu. Oczywiście żeby był internet musi być komputer. Nie bez tego nie da się żyć.

Ciekawe jak to będzie za dziesięć lat... komputery w zegarkach?

Mysia 
Administrator

Wysłany: 2007-01-01, 16:12   
   Twoje Zwierzęta: Chomik syryjski

Za 10 lat rynek ogarną tz. Origami. To są komputery prznośne (prawie jak PC) z ekranem dotykowym.

Nie oceniaj ludzi po emblemacie ;)
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex

aneta_117 
Administrator

Gryzaki: 4
Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2007-01-02, 17:54   
   Twoje Zwierzęta: Orzeszek Chrupcia Paprotka Mamba Iskierka [*] Budrys, Gila- szynszyle Aleks Lawia- psy

A ja się odzwyczajam, dlatego nie amm czasu też na forum za bardzo i nie wiem czy nie zrezygnuję z administracji:(

Isi na zawsze w moim serduszku [*]

Dwie piękne nowonarodzone kuleczki :*

Mysia 
Administrator

Wysłany: 2007-01-02, 21:57   

Jak nie możesz być zdolna do pracy administracji to możesz zrezygnować. Ale szkoda mi będzie takiej upartej administratorki ;)

Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex

Mateusz 
Maga gryz

Wysłany: 2007-01-03, 00:42   

Aneta zwariowałaś? bez Ciebie to..... strach myśleć co będzie dalej o nie :( jeszcze tego brakowało :rozpacz: :( Mysia masz racje szkoda jak niewiem co,i to Wielka tego słodkiego uparciucha. Ja niewidze tu nikogo na Anety pozycjie :( no nie no koszmar koniec świata :rozpacz: :(

^martuska
Maga gryz

Wysłany: 2007-01-03, 01:25   

hehe Mati nie przejmuj sie tak xD Przecież ona ciągle bedzie a czy admin czy nie... charakteru nie zmieni i uparciuchem bedzie naszym zawsze :P

Mateusz 
Maga gryz

Wysłany: 2007-01-03, 01:36   

oby tak było bo inaczej to....... :rozpacz: życie straci sens, fora padną, internet zaginie ...... szylkomaniacy się wykruszą wszystko pójdzie w siną dal nastąpi apokalipsa

Mysia 
Administrator

Wysłany: 2007-01-03, 14:56   

Tego się boję właśnie, że jak Aneta odejdzie to wszyscy :(

Dura lex, sed lex

^martuska
Maga gryz

Wysłany: 2007-01-03, 15:16   

Myślisz Mysiek że oni tu są bo i Aneta jest ? :dobani:

^Gato 
Rozgryziony gryzoń

Gryzaki: 7
Pomogła: 3 razy
Wysłany: 2007-01-04, 17:49   

heh... w wakacje - na obozie, bez problemu. bo konie, bo duzo fizycznej pracy, a na koniec i tak bylam tak padnieta ze szlam spac i bylo mi dobrze, nawet nie pomyslalam o necie wtedy. a jak jakis beznadziejny wyjazd, bez planu - to juz nie. przez 3 dni, to spokojnie, ale juz dluzej to mnie to zwykle nudzi, jesli nie ma odpowiedniego towarzystwa i niczego do roboty.
a tak ogolnie jak siedze w domu - to jak wstane z godzinke, a potem ide do swoich zajec i dopiero

generalnie - zycia sobie nie wyobrazam, bo. bo lubie sobie pograc, bo internet to odrabianie prac domowych, no i muzyka ;] . a poza tym darmowe smsy i gg, a taka rozgarnieta osoba jak ja wiecznie o czyms nie pamieta, to zawsze jest szansa ze ktos o nia zadba i przypomni ;] . no.

nie przesadzajcie, oczywiscie cenie bardzo Anete jako admina, ale przeciez swiat sie nie zawali jesli bedzie zwyklym userem ;} . to przeciez wciaz ta sama Aneta! a zostaniemy chocby po to, zeby doczekac Jej powrotu!

aneta_117 
Administrator

Gryzaki: 4
Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2007-01-06, 11:55   
   Twoje Zwierzęta: Orzeszek Chrupcia Paprotka Mamba Iskierka [*] Budrys, Gila- szynszyle Aleks Lawia- psy

Nie no nawet jak nie zrezgnuję z administarcji to zawsze tutaj będę na tyle ile mi czas pozwoli, choćby z sentymentu :*a Tobie Mysia dam tak gdzieś znać za miesiąc czy rezygnuję czy nie. Buziaki dla wszystkich.

Isi na zawsze w moim serduszku [*]

Dwie piękne nowonarodzone kuleczki :*

Odpowiedz do tematu