Wysłany: 2009-11-28, 23:28 królik , myszki czy świnki ........ za i przeciw Twoje Zwierzęta: Psiak - Borysek
czesc wszystkim . Mam pytanie Co byście wybrali z trzech zwierzątek królika myszke czy świnke ??? Nie moge się zdecydować bo miałam kazde z nich i do każdego tak samo się przywiązywałam hehehehe
Ja Ci powiem ze swojego punktu widzenia,że chyba wybrałabym królika. Myszy dla mnie mają mało interesujący wygląd i są mniej kontaktowe, u świnek morskich na okrągło trzeba sprzątać,a królik to taki fajny zwierzak. Po przyzwyczajeniu nawet można z nim na spacer wyjść Gdybyś chciał zaryzykować nowe zwierzę to polecam szynszyle. Jakbyś miał na ich temat jakieś pytania to chętnie odpowiem
_________________ Chwila, która trwa może być najpiękniejszą z Twoich chwil- Dżem
Też mi się wydaje, że królik jest najlepszy z tego towarzystwa.
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Chyba najgorzej prezentuje się mysz: wydziela nieprzyjemny zapach i nie podoba mi się z wyglądu. Też jestem za tym aby Twoim nowym zwierzątkiem został królik,sa bardzo miłe,ładnie pachną i mogą być najlepszym przyjacielem.
_________________ Odstraszacze ultradźwiekowe - skuteczne na myszy, ptaki, krety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum