Wysłany: 2009-06-04, 14:07 [KRAKÓW] ODDAM MALUCHY ORAZ 3 SAMICZKI 2,5 MIESIĘCZNE Twoje Zwierzęta: Tosia (szczur), Homer (szczur), Kłapcio (szczur)
Mam do oddania 2,5 tygodniowe szczurki. Matka jest srebrno-biała, ojciec czarno-biały. Szczurki będą w trzech odmianach: czarno-biała, czarna i srebrno-biała. Rozpoznaję ich płeć, zatem możesz wybrać sobie chłopczyka lub dziewczynkę. Zwierzątka są zdrowe, wesołe, ciekawskie i bardzo towarzyskie. Niestety nie mogę ich już dłużej trzymać, zatem czekam do końca tego tygodnia. Później będę musiała je oddać do sklepu zoologicznego-a bardzo tego nie chcę Nie mogę ich już trzymać - do oddania mam jeszcze 3 samiczki urodzone 13 kwietnia. + rodzice tworzy razem radosną liczbę 19 ogonków. Nie wiem już co robić
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum