W SB został zaproponowany zjazd użytkowników forum, więc zakładam osobny temat do pogadania
Ja osobiście jestem zadowolona z tego pomysłu i proponuję, żeby to się odbyło we Wrocławiu ponieważ mam nawet blisko Część osób jest za warszawą, jednak dla mnie to zbyt daleko i nie mogłabym sie pojwwić.:( Proszę, aby każdy ainteresowany się wypowiedział, co o tym sądzi i napisał, gdzie mu najbardziej odpowaida spotkanie
_________________ Chwila, która trwa może być najpiękniejszą z Twoich chwil- Dżem
Wroclaw dlamnie to jak dla Ciebie Warszawa:) wiec z tego zjazdu malo co konkretnego wypali..pracuje i to na 2 etaty i nie mam zbytnio czasu zeby robic se wypad do Wroclawia:(ja przperaszam ale chyba sie nie pojawie;(
Zjazd we Wrocławiu i może w moim domu Chyba Aneta i jastinka znając mnie domyślają się mojego stanowiska.
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Może i bym pojechał czy poszedł, ale siła wyższa mnie pilnuje
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
No na mnie na pewno nie liczcie Wrocław to dla mnie drugi koniec Polski i to dosłownie, Zambrów nie mam pojęcia gdzie w ogóle jest... Więc na mnie nie liczcie, przykro mi.
hihihih;> Mama Mysi by szału dostala jakby się dowiedziała. Potem przez ponad rok krążyły by w rodzinie plotki co Mysia organizuje:P też nie wiem gdzie jest Zambrów.... ale skoro kolo Warszawy to dla mnie zadaleko.
A mnie I Nessi Kto zabierze do Wrocławia i odwiezie??jak tak to napewno nie ma problemu:P a inaczej sie chyba nie da tym bardziej teraz ...Tak jak ktos juz wspomniał kasa itp..no brak czasu tez ,nie moge niestety se pozwolic teraz na wydatki wieksze niz koszt jedzonka dla moich smigawek no niestety ale przykro mi:(Moze kiedys sie spotkamy i pogadamy jak starzy znajomi ale jak na razie to Ja odpadam z Listy;(
Dura lex, sed lex
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum