Wysłany: 2006-03-28, 15:19 Konkurs z nagrodami z firmy Herbal Pets! KPPAF Twoje Zwierzęta: Chomik syryjski
Wreszcie spełniły się marzenia użytkowników. Organizujemy konkurs z nagrodami fundowany przez firmę Herbal Pets. Do wygrania są następujące produkty:
Zioła podstawowe - Mysz
Zioła podstawowe - Chomik
Zioła uzupełniające - Świnka Morska
Zioła podstawowe - Szczur
Chipsy naturalne - marchewka
Płatki kwiatów - Króliki i Gryzonie
Owoce pól i lasów
Mieszanka kory
Mieszanka kory
Mieszanka kory
Konkurs jest organizowany w 4 kategoriach:
Ściągnie na forum najwięcej osób.
Napisanie najwięcej postów, nie nabijając oczywiście.
Założenie najpopularniejszego tematu.
Założenie najwięcej tematów.
Regulamin konkursu:
Osoba jest uznawana za sprowadzoną jeśli napisze przynajmniej 20 postów i potwierdzi, że została sprowadzona przez konkretną osobę. Ta osoba (sprowadzona) nie może nabijać postów i łamać regulamin w sposób naganny.
Osoby które napiszą najwięcej postów będą poddawane dużej kontroli.
Najpopularniejszy temat musi być sensownie prowadzony (nie na zasadzie "- Cześć
- Siema!" itp. itd.)
Będą zliczane tematy tylko tematy sensowne, wnoszące coś na forum.
W konkursie nie biorą udziału osoby z ostrzeżeniami i osoby na czarnej liście.
Nagrody zostaną rozdzielone między wygranych.
Zwycięzca musi podać swój adres, imię i nazwisko i dla kogo zostanie wysłana paczka (szynszyla, chomik itd.).
Nagrody zostaną rozdane między zwycięzcami.
Odbierający będzie musiał zapłacić opłatę za przesłanie paczki równą 5.50 zł.
Jedna losowo wybrana osoba nie będzie musiała płacić tej opłaty.
Wszelkie wątpliwości rozstrzygam ja lub Aneta.
Konkurs trwa do końca kwietnia
Organizator zastrzega sobie prawo do skrócenia konkursu, lecz musi o tym powiadomić z tygodniowym wyprzedzeniem.
Tematy dotyczące problemów technicznych, przedstawień oraz tematy umieszczane w Gryzoniowy cmentarz i Spamowwwisko nie są zaliczane do konkursu.
Za jeden post nabity (definicja w regulaminie) odliczane są dwa punkty (posty).
Odświeżenie starego tematu grozi odliczeniem jednego punktu (postu) z puli (Nie dotyczy to tematów, które się "nie starzeją").
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Ostatnio zmieniony przez Mysia 2006-04-29, 21:03, w całości zmieniany 4 razy
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Nie, administracja nie bierze udziału, ja do konkursu automatycznie zapisałam wszystkie osoby, które od wczoraj pisały jakies posty, oczywiście wyłączając mnie i Mysię
_________________ Chwila, która trwa może być najpiękniejszą z Twoich chwil- Dżem
Administracja nie bierze z powodów wiadomych. W konkursie biorą wszyscy oprócz
Cytat:
W konkursie nie biorą udziału osoby z ostrzeżeniami i osoby na czarnej liście.
Dura lex, sed lex
Nie, Milutka nie jesteś, ale wiesz jak się postarasz to zawsze możesz być
Sprawozdanie z konkursu:
Największ ilość tematów :
Milutka-4 tematy, ale depcze jej po pietach Martuska- 3 tematy
Największa ilość postów : Znowu przoduje Milutka, ale w tej konkurencji zostawiła w tyle swoją największą rywalkę jaką jest Martuśka , Gina i Naomi mają także duże szanse dogonić w krótkim czasie dwie przodowniczki
Dalej Userzy, Wasze zwierzaczki mają wielką ochote na jedzonko od Herbal Pets, więc na co czekacie, zakładajcie popularne tematy, piwszcie dużo sensownych postów, a nagroy same wpadną Wam w ręce
_________________ Chwila, która trwa może być najpiękniejszą z Twoich chwil- Dżem
Nie jestem skromna
wierze w to że forum się rozrosnie i że będe miała dużo konkuręcji
Pozatym nie wątpię w twoje siły
Ja pragnę tylko wygrać w jednej, obojętnie której konkurencji, ponieważ chce ziólka dla mojej ciężarnej szylki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum