W tym temacie piszcie o wszystkich wątpliwościach związanych z konkursem, rezygnacji z udziału, propozycje urozmaicenia, niedociągnięcia itp. Śliwa Mysia założył specjalny temat o ziółkach, więc tam możesz toczyć dyskusje z użytkownikami.
_________________ Chwila, która trwa może być najpiękniejszą z Twoich chwil- Dżem
Wyniki (ale jeszcze nie miejsca!):
Oto schemat - Posty + Tematy (pkt) + Artykuły (pkt) + pkt pomógł (pkt) + ściągnięte osoby (pkt)
Nessi – 29 + 2 + 0 + 0 + 0 = 31
Naomi - 35 + 4 + 0 +0 + 0 = 39
Mateusz – 20 + 6 + 0 +0 + 0 = 26
Marlenusienka – 5 + 0 + 0 +0 + 0 = 5
Bullterierka - 5 + 4 + 0 +0 + 0 = 9
Agata – 10 + 0 + 0 +0 + 0 = 10
Szynszulka - 44 + 14 + 0 +0 + 0 = 58
UWAGA! Jeśli uważasz, że powinieneś/nnaś znaleźć się na tej liście (bo uważasz, że masz dużo punktów) zgłoś to. Jeśli źle coś podliczyłem też to zgłoś. Proszę nie przysyłać wyliczonych sum punktów. Reklamacje przyjmujemy do końca przyszłego tygodnia.
Przed złożeniem reklamacji proszę przeczytać regulamin i sprawdzić czy te punkty, które zliczamy są za okres 1 - 30 czerwaca.
Niezliczani:
Śliwa - fundator nagród
martuska - brak gryzonia
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum..
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Ostatnio zmieniony przez Mysia 2006-07-03, 08:07, w całości zmieniany 3 razy
Wiesz w regulaminie zapomniałem napisać ile miejsc wygranych I jeszcze na te skargi poczekać, ale chyba w przyszłym tygodniu ogłosimy.
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
No najwidoczniej tylko już zauważyłem, że chyba mam błąd, więc muszę popracować.
Dura lex, sed lex
Dura lex, sed lex
Dura lex, sed lex
Królik to nie gryzoń, a pokarm dla królika to dostaniesz w następnym konkursie lub po znajomości
PS Wyniki gotowe proszę sprawdzić.
Dura lex, sed lex
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum