Ogłaszam konkurs na najlepszą fotografię. Do 2 stycznia 2006 roku można przysłać fotografie w formie postów w tym temacie. Można to uczynić przez znalezienie (na stronie pisania postu) sekcji "Załącz plik" i klikając na Przegladaj wybieramy zdjęcie i na koniec klikamy na Dodaj Załącznik. Do wygrania jest punkt "Pomógł". Rozstrzygnięcie konkursu 4 stycznia.
Ostatnio zmieniony przez Mysia 2006-03-28, 15:24, w całości zmieniany 1 raz
Mysia ogłasza a ja zachęcam do brania udziału. Nagroda drobna, ale myslę, że satysfakcjonująca. Gdyby ktoś miał problem z umieszczeniem zdjęcia proszę je wysyłać na naszego maila
_________________ Chwila, która trwa może być najpiękniejszą z Twoich chwil- Dżem
a nasz e-mail to ***[at]gryzonie.info.pl (gdzie *** to co kolwiek, a [at] to @)
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
nie ma konkretnego tematu. Mogą to być wszystkie zwierzaczki, ale może jeszcze sporządzimy dwie kategorie:
-gryzonie
-pozostałe zwierzaki
zobaczymy jaki będzie odzew, bo narazie panuje cisza
_________________ Chwila, która trwa może być najpiękniejszą z Twoich chwil- Dżem
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Image [Usunięty]
Wysłany: 2005-12-27, 11:02
No to ja dam swoje zdjęcia:
To moja chomcia dżungarska Łapcia:
Ona jest tam za koszulką Kubusia Puchatka
A to mój piesek Dyzio:
Tu jak był jeszcze malutki
A tu teraźniejsze wymiary (bardzo lubi kotka, z którym się bawi na podwórku )
Atu mój Ś.P. kotek Figaro :
A to mój kotek Kłębcio:
No, i to by był mój cały zwierzyniec .
badalice [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-02, 23:41
Oto zdjęcia moich zwierzaków. Późno ale nie za późno... Ale 3.01.2006 jest za 15 minut
Narazie zamykamy temat, a zdjęcia twoje przyjmujemy.
Dura lex, sed lex
Ogłaszam, że konkurs fotograficzny wygrał zdjęcie 1. badalice - alicjaszulikowska4.jpg Koszata nr 7. To w kategorii gryzonie.
A w kategorii zwierzęta wygrywa Dyzio Zdjęcie Image.
Gratulacje.
Dura lex, sed lex
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum