Wczoraj stracilem przyjaciela chomiczka syryjskiego bardzo mlodego przez to ze nie wiedzialem ze ma chorobe mokrego ogonka. Był u mnie 3 dni a tak sie przywiazalem do niego .Ale dzisiaj kupilem nowego Chomiczka Roborowskiego (dopiero gdzies teraz przeczytalem ze ciezko go oswoic ) a chcialbym go czasem przytulic.
Jak zawsze Mysia (mój chomik) wstaje i ma uszka po sobie mówię "Uszy do góry Mysia".
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Magda [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-09, 19:54
A mozesz opisac tą chorobę?
Ja mam szynszyla, ale jestem ciekawa... :*
_Daria_ [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-09, 20:34
bardzo Ci współczuje chyba jak każdy szkoda że był tak krótko z tobą ale będzie dobrze główka do góry i życze powodzenia z nowym przyjacielem
Choroba "mokrego ogona" polega na biegunce, wilgotnym i brudnym (od kup) odbycie i okolicach odbytu. Choroba w większości przypadkóe jest śmiertelna.
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
fiszu [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-09, 22:04
Własnie Mysia to juz nie musze wam opisywac. Powiem tylko, ze pozniej zaczelo wychodzi jelito grube przez odbyt. Teraz juz powoli sie przyzwyczajam do nowego chomisia Roborowskiego i oficjalnie w tym poscie napisze wam jak mu dalem na imie:
3...
2...
1...
0...
,,Spidi"
Uzasadniam iż jest bardzo szybki,zwinny z temperamentem i troche gryzie.
Czuje ze bardzo trudno go bedzie oswoic i boje sie ze nie dam rady,ale dla chcącego nic trudnego
Na pewno jeśli poświęcisz mu dużo czasu i obdarzysz go swoimi ciepłymi uczuciami to pokonasz tą jego dzikość Czy ktoś się zna na chomikach roborowskiego i mógłby pomóc??
_________________ Chwila, która trwa może być najpiękniejszą z Twoich chwil- Dżem
Isi na zawsze w moim serduszku [*]
Dwie piękne nowonarodzone kuleczki :*
_Daria_ [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-16, 16:02
Imię Twojego chomiczka jest bardzo fajne. Mam nadzieje że on będzie z Tobą bardzo długo.:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum