Wysłany: 2007-02-28, 19:14 koniec Twoje Zwierzęta: 3 koszatniczki: Nessi i Szyszka z córką
Nawet nie wiem, kiedy to się stało. Rozalia nie żyje. Ostatni raz widziałam ja przed świętami. I tyle było telefonów.
Tak tak wszystko w porządku
Ostatnio moja babcia przyjechała do nas. Miała wrócić z Rozalią. Podobno zapomniała jej zabrać. Była tydzień, ale nie umiała tego powiedzieć. W ciągu tego tygodnia sama do tego doszłam. Ona nie umiała tego ukryć. Potwierdziło się wczoraj. Mama mi chciała powiedzieć, ale przerwałam i powiedziałam, że wiem.
Będę tęsknić Przyjaciółko
Brałam Cię na ręce i mój świat się zmieniał
_________________ "Lubię świnie. Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie." Winston Churchill
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum