Wysłany: 2006-08-27, 01:28
Twoje Zwierzęta: szynszyle i pies
Ale numer... tego jeszcze nie widzialam, owszem kamerki w roznych krajach, miastach ale u zwierzątek zwlaszcza świnek chociaz przypomnialo mi sie ze widzialam kiedys kamerki w zoo bardzo ciekawe zresztą małpki i misie koala
_________________ "Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty"
Wysłany: 2006-08-27, 13:28
Twoje Zwierzęta: 3 koszatniczki: Nessi i Szyszka z córką
Widziałam kiedyś kamery z jakieś hodowil świnek które działały bardzo dobrze i ciągle było widać biegające i jedzące zwierzaki. Jak znajde to jeszcze to dam adres
[ Dodano: 2006-09-07, 14:12 ]
Znalazłam jeszcze 2 kamery non stop tym razem ze szczurkami http://www.ratzenet.de/
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
To się pomniejszy tylko ślij duże na mój prywatny mail, bo inaczej konto z forum wykorkuje (mdz2 [at] o2.pl)
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Dura lex, sed lex
też nagrałem tyle filmików z szyszkami miałem przenosić na kompa i odrazu wysyłać na forum ale niezdążyłem wszystko w telefonie którego mi ukradli złodziej będzie miał co oglądać sobie
Dura lex, sed lex
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum