e tam pomysłów nigdy nie brakuje zawsze coś przyjdzie do głowy tylko nie wymyślać nowych tematów na siłe bo to bezsensu tak jak to inni ludzie robią na forach z tego co zauważyłem ,,tematów czterysta, użytkowników czterech "
Szczerze powiem: odeszlem z alloszczura bo nie wchodzilem przez noc a tam liczba nowych postow przekracza 1000. Szczegol ze wszystkie posty brzmia: tak, karma vitapolu jest do dupy...
No poprostu no comment, to forum naprawde mi sie podoba i nie chcialbym zeby taka sytuacja miala tu miejsce
i dobrze trafiłeś to forum jest najlepsze tylko kulturalnie szczerze sensownie i konkretnie czasami komuś stuknie do głowy też tutaj ale tu nie śpią, osoba ponosi ogromne konsekwencje i ma przerąbane na całej lini u użytkowników administracji itp..(tracisz zaufanie wszystko) Tu jest krótka piłka i tak ma być, wkońcu się przewiniło. No ale jak jesteś wporządku co do reszty, bez żadnych tam kłótencji i różnego rodzaju dennych wypowiedzi to możesz liczyć na każdego dobrego, napewno Tobie pomogą
No wlasnie jeszcze co mnie zrazilo do alloszczura to nie ma jakiegos poczucia spolecznosci a o szczurach mowi sie jak o przedmiotach ;/ tutaj jest zupelnie inaczej tylko trzeba jakos strone wypromowac, tylko tak jak mysia wyzej wspominal, nie stac nikogo na reklame w tvn-ie...
@edit
Prawie zapomnialem! Jesli chodzi o alloszczura to gato nie miej mi tego za zle bo ty sie tam chyba ostro udzielasz nie??? poprostu nie pasuje mi to forum i nic wiecej takze gato sorki jakby co hehe browarek na zgode
sorki za odświeżanie, ale gdzie Wy teraz jesteście? tak z zapytaniem jeśli można wiedzieć, gdzie się podziewają Nasi moderatorzy? Jastinka, Gato. Przecież to są osoby które po części są odpowiedzialne za forum. Innymi słowy osoby które powinny rozkręcać forum, wrzucać sporo pomysłów itp. itp. Tak czytając wcześniejsze posty i wnioskując z niektórymi to cieńko jest (mało ważne) ale gdzie te osoby teraz są? Może są wiecznie zajęci połowa rodzina połowa inne sprawy, można zrozumieć. Ale dają Coś znać? Bo z tego co widać to wiecznie ich nie ma i nie ma. Inna sprawa użytkownicy. No jak na dzień dzisiejszy z tego co wiem, to jednym się nie chce, a zaś inni to siedzą sobie na innych forach jak i o tematyce gryzoniowej jak i również innej. Czy to chomiczaski szczuraski, koteczki, pieseczki, aj dont nołłł może ciekawsze fora, ale dlaczego zapominają o tym!!! Skoro wcześniej tyle wkładali, urozmaicali itp. to jest bezsens. Tak samo jak to równoległe forum gryzonie info. istnieje tak jak Nasze, ma prawo. Nie wiem może i starsze od tego dlatego tak jest, zaś więcej użytkowników przebywa. Nie lepiej zgrać tych dwóch for? tzn. w jakiś sposób połączyć. Posegregować wszystko, chociaż to wiadomo, sporo pracy czasu a w szczególność ugoda między stronami. Może to jakieś wyjście by było na przyszłość. Jeszcze po części nie rozumiem Naszych starych użytkowników. Czasami zastanawiam się, po co z niektórymi warto było się kłócić, jak to nie miało w ogóle sensu. Przez te niezgodności tworzyły się nieporozumienia a do tego zła atmosfera. A chodzi mianowicie o to ,,nie chce mi się siedzieć na tym forum......." no okej, ale w tym samym czasie tworzy następne forum, o tej samej tematyce itp. to o co tu chodzi. Jest jakiś sens robienia strony gryzonie.info klona?czy nie lepiej postarać się ulepszać stronę w którą już wcześniej się dużo włożyło. Tematy się wypaliły albo są wyczerpane heh nie ma o czym pisać, tak nie jest. Można wiele pisać i pisać nawet sporo. Widać tu tyle tematów do rozwinięcia i dalszego kontynuowania aż głowa boli. Wystarczy tylko chcieć, w czasie wolnym poświęcić te kilka minut. Nie ma pomysłów nie ma co, to oczywiście nic na siłę, bo z czasem i tak Coś wpadnie do głowy. Tylko jest jeszcze jeden problem, i to chyba z tych takich trochę pyci pyci. Bywa że na forach czasami ludzie się nienawidzą, jeden pisze dziesięciu ignoruje i tak na odwrót. Forum wtedy w jakimś sensie pada. A to przecież gryzonie i każdy przebywający na stronie posiada jednego,dwa czy tam więcej zwierzunów. Kiedyś ktoś powiedział dobre słowa:
,,nie ma sie czym przejmować że jest rotacja lepiej by było nas mniej i zgrana paczka niż dużo i do bani ... a poza tym nie ma co sobie skakać do oczu jak komuś zwierzak odejdzie bo nie ważne czy to z nie wiedzy czy tez z przyczyn naturalnych jesteśmy po to by sie wspierać w chwilach radości i tych smutku tez "
To są mądre słowa, i dobrze zorientowani użytkownicy wiedzą kto to napisał. Tym powinno się kierować a nie kłócić itp.w innych tematach także. Po to jest właśnie strona, aby ją ulepszać, wymieniać się zdaniami itp. wszystko to tylko dla dobra forum i tyle, bo przecież do sklepu po bułki to My razem nie chodzimy.
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
W sumie racja hmmmmm....to będziemy zmuszeni pociągnąć za inne sznurki jak nie będą chcieli się zgodzić Najpierw można by było z nimi porozmawiać i dowiedzieć się jaka jest ich opinia na ten temat. Bo może oni też by chcieli tak zrobić, a myślą że my się nie zgodzimy? Zapytać tam się można, jak nie to trudno nom. A co do aktywności obecności itp. to jasne że szkoła studia itp. brak czasu. Przyjdą wakacje i znajdzie się czas, nom tak może być. Ale nie należy zapominać że ten okres też ma swój urok i będzie tak jak teraz jest, czyli nic się nie zmieni. Bo gdzie to siedzieć na necie w domu jak można się wylegiwać nad morzem co nie? Dobry sposób na forum to jeszcze poszukanie pomysłowych ludzi. Szkoda że już Jastinki i Gato nie ma sporo włożyli. Zawsze większe grono osób odpowiedzialnych za forum to więcej mózgów do myślenia
Zastanówcie się czy chcecie połączyć te fora. Wiecie dlaczego tam jest więcej użytkowników/ postów?? Tam jest po prostu więcej dzieciaków, pisania takich OT że hej itp. Mi naprawdę odpowiada atmosfera tego forum. Oczywiście zdarzają się jakieś nieporozumienia, ale nie kłócimy się na każdym kroku.
_________________ Chwila, która trwa może być najpiękniejszą z Twoich chwil- Dżem
aneta_117, Tu sie z Toba zgodze, ale zauwaz ze jest nas raptem 6-7 osob na tym forum wiec nie ma mozliwosci cos sie rozwinac albo ryzykujemy sciagajac dzieciaki, albo narazamy forum na smierc tragiczna. A moze akurat trafi sie ktos inteligentny? Mozna by rozdac wiecej modow i karac surowo za spam... No w kazdym razie to moja wizja...
Moja wizja to doprowadzi Gryzopedie do końca. Wgram jeszcze jedną poprawkę i ruszamy z tym, ale póki co jako podstrona, a nie główny serwis.
Dura lex, sed lex
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum