Wysłany: 2006-07-03, 23:27
Twoje Zwierzęta: szynszyle i pies
milutka nie zartuj sobie lepiej i wracaj do nas.. nie ma sie co przejmowac komentazami innych to ze nie masz juz myszki nie znaczy ze nia masz juz tutaj znajomych nie mam racji?
_________________ "Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty"
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Jupi Kiwi wróciła. Wszystko wraca na swoje miejsce
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Dura lex, sed lex
To co robimy Co prawda rto zjawisko częściowo znikło, ale musimy zapobiedz jego powrotowi.
Dura lex, sed lex
Znowu pwrót. Tym razem niestety w postaci bardzo niskiej ilości postów. Ja już popropstu nie wiem co robić. Dwoję się i troję, żeby wymyśleć powód, ale nic. Nie wiem co robić Wszystko zaczęło iść, a tu nagle znowu. Co ja mam zrobić Wykupić reklame w TVN między Faktami, a sportem (kosztuje to 35 400 zł)
Dura lex, sed lex
Wysłany: 2006-08-27, 01:30
Twoje Zwierzęta: szynszyle i pies
Mysia nie przejmuj sie, nie jest tak zle, teraz sa wakacje wiadomo, że kazdy mniej troche siedzi w domu, przyjdzie rok szkolny i wiecej bedzie osob siedzialo przy lekcjach a wiadomo jak to sie siedzi przy biurko to zerka sie na forum wlasnie moim zdaniem nie jest az tak zle.. osiwiejesz nam tutaj jak sie bedziesz tak zamartwiac chłopie
Skąd wiesz ze tyle kosztuje reklama ??
_________________ "Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty"
Wow... Z reklamą to chyba sobie jednak podarujemy:P:P to z rokiem szkolnym to racja... Sama przyznam wydawało i się że wraz z wakacjami będe więcej siedzieć na moim blogu i forum a tu jednak... nie chce mi się ;/ A cuż... za tydzień szkoła ;(
Hehe ma się swoje wtyki (www.tvn.pl dział reklama)
Dura lex, sed lex
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum