Wysłany: 2009-10-04, 13:09 szczurka z gratisami Twoje Zwierzęta: PIKUŚ <szczurek>
3 tygodnie temu kupilismy Pikusia<ON>(tak uważały panie z zoologa).Dzisiaj ide do pokoju i słysze piski ,patrze do klatki a tam moj ,,PIKUŚ" (jak sie okazało to dziewczyna)leży z 8 młodymi. Niewiem co robić.Czym żywić matke.Czytałam ,że gdy siostra z bratem maja razem maluchy to <maluchy>maja wady genetyczne.Jstem pewna 99,9% ,że została zapłoniona w sklepie.To mój pierwsy szczurasek i nie jest do końca oswojona.Nie wiem czym ja żywić ,by dawała dobre mleko.Nie wiem co robić.Czy nagrzewac jakoś kaltke???
POMÓŻNIE MI!!!Prosze
Z GÓRY DZIĘKUJE
Ostatnio zmieniony przez nata20074 2009-10-19, 15:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie będę zgłaszać reklamacji.Mam już zarezerwowane nowe domki.Już organizuje klatkę dla samczyków.
[ Dodano: 2009-10-17, 11:35 ]
Gdzieś czytałam ,ąe małe wychodzą z gniazda w wieku 14,15 dni.Dzisiaj kończą 2 tygodnia i trochę się martwie ,że nie wychodzą.Niewiem może ktoś źle napisał.powiedzcie po ilu dnkich powinnt wychodzć
[ Dodano: 2009-11-15, 17:22 ]
Maluchy są słodkie, zostały mi tylko 4.Reszta trafiła w bardzo dobre ręce, ale jeden coś mi kicha.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum