absolutnie najlepszym mieszkaniem dla szczurka jest klatka gdyz ma odpowiednia wentylacje szczurek doskonale sie w niej czuje jest przestronna ,ja mam 5 szczurkow i ogromna klatke sa w niej razem gdyz sa to zwierzeta stadne<mam 5 samiczek>czuja sie swietnie a inwestowanie nawet w bardzo duze akwarium jest bezsensowne gdyz szczurek sie w nim zle czuje i nie ma odpowiedniej wymiany powietrza znosi sie w nim duzo zarazkow.trzeba pamietac tez o przykryciu tego akwarium gdyz szczurek moze i niepozornie wyglada ale swietnie daje sobie rade w skokach,..
chester, radzę ci kupić klatkę - akwarium absolutnie nie nadaje się dla szczurów, jest w nim nie dość że za słaba cyrkulacja, to jeszcze szczury nie mogą się wspinać po prętach(co bardzo lubią!) można zawiesić o wiele mniej rzeczy itp. Można powiedzieć, że w akwa się męczą(ale on ci tego nie powie...) Poza tym dlaczego twój szczurek jest sam? Szczury to zwierzęta stadne, potrzebują towarzystwa WŁASNEGO gatunku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum