Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 

Poprzedni temat :: Następny temat
Dobre bo sie zesikam ze śmiechu
Autor Wiadomość
SzYsZuNkA 
Gryzak

Wysłany: 2006-07-11, 16:10   Dobre bo sie zesikam ze śmiechu
   Twoje Zwierzęta: Szylki :) Gacus i Budrys

wypowiedz mysi
No to dobrze Aneta, że co raz lepiej, a reszta się nie kłócić tylko pisać posty, żeby Aneta miała co robić Szyszunka wiesz o tym, że nie wystartujesz w następnym konkursie.

PS Szyszunka prześlij mi swój adres na PMysia bo paczki nie dostaniesz

po 1 te paczki z jedzeniem mozecie sobie wraz z siwa w buty wsadzic
Po 2 nie groz mi ze nie wystartuje w 2 konkursie bo do tego ja sie nie zgłaszałam ( jak by mi Anecia nie powiedziała ze mam 1 miejsce to bym nic nie wiedziała ) tylko pisałam posty co do ktorych chciałam dostac odpowiedzi
Po 3 te paczki miałam odebrac i wysłac jednej forumowiczce ale nie pozwole sobie zeby jakis gowniarz sie popisywał bo on ma forum ....
Po 4 zegnam .... baw sie mysia dobrze jescze poskacz a napewno zostaniesz niedługo sam ze swoim forum
jakby nie namowa pewnych osob nigdy bym sie tu nie wpisała i dobrze o tym wiesz ( jak sadze )

aneta_117 
Administrator

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 2006-07-11, 16:23   
   Twoje Zwierzęta: Orzeszek Chrupcia Paprotka Mamba Iskierka [*] Budrys, Gila- szynszyle Aleks Lawia- psy

Szyszunka myślę, że Mysia nie miał nic złego na myśli, po prostu nikt kto ma ostrzeżenie nie może wziąć udziału w konkursie, takie mamy zasady, a reszta to żart, myślę, że nie powinnaś się unosić i jak ochłoniesz to wracaj, a ja przyjkmę Cię z otwartymi ramionami

Isi na zawsze w moim serduszku [*]

Dwie piękne nowonarodzone kuleczki :*

Nessi 
Maga gryz
degu

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2006-07-11, 16:35   
   Twoje Zwierzęta: 3 koszatniczki: Nessi i Szyszka z córką

Mysia różne rzeczy mówi jak go duma moderatora rozpiera więc nie trzeba brać tego do siebie :)
Ciekawe kto kolejny zechce odejść?

^martuska
Maga gryz

Gryzaki: 5
Wysłany: 2006-07-11, 16:37   

nie widze nic złego w wupowiedzi Mysi... I po co te kolejne klótnie? eeech. Przecież to normalne że jak nie dasz adresy to paczki nie dostaniesz...

Mysia 
Administrator

Wysłany: 2006-07-11, 17:09   
   Twoje Zwierzęta: Chomik syryjski

Niedługo to jak powiem dzień dobry będę musiał się tłumaczyć. :/
SzYsZuNkA napisał/a:
po 1 te paczki z jedzeniem mozecie sobie wraz z siwa w buty wsadzic
Wciąganie w to Śliwę :?: Mhhh... Rozumię to, że rezygnujesz.
SzYsZuNkA napisał/a:
Po 2 nie groz mi ze nie wystartuje w 2 konkursie bo do tego ja sie nie zgłaszałam ( jak by mi Anecia nie powiedziała ze mam 1 miejsce to bym nic nie wiedziała ) tylko pisałam posty co do ktorych chciałam dostac odpowiedzi
http://gryzonie.info.pl/f...php?p=8051#8051
Cytat:
# W konkursie nie biorą udziału osoby z ostrzeżeniami i osoby na czarnej liście.
SzYsZuNkA napisał/a:
Po 3 te paczki miałam odebrac i wysłac jednej forumowiczce ale nie pozwole sobie zeby jakis gowniarz sie popisywał bo on ma forum ....
Gówniarz. Mhhh... Ciekawe. Zignoruję tą zaczepkę.
SzYsZuNkA napisał/a:
Po 4 zegnam .... baw sie mysia dobrze jescze poskacz a napewno zostaniesz niedługo sam ze swoim forum
Na kogo mam skakać :?:
Cytat:
jakby nie namowa pewnych osob nigdy bym sie tu nie wpisała i dobrze o tym wiesz ( jak sadze )
Na tym polega reklama forum.
To co właśnie zrobiłaś to jest przesada.
1. Takie sprawy przynajmniej napierw na PW.
2. O ile wiem to takim gówniarzem nie jestem jak sądzisz.
Nessi napisał/a:
Mysia różne rzeczy mówi jak go duma moderatora rozpiera

Nie rozpiera mnie duma moderatora, ani administratora.

Nie oceniaj ludzi po emblemacie ;)
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.

Dura lex, sed lex

Nessi 
Maga gryz
degu

Wysłany: 2006-07-11, 19:40   

Sory Mysia to było trochę głupio napisane

^Gato 
Rozgryziony gryzoń

Gryzaki: 7
Pomogła: 3 razy
Wysłany: 2006-07-11, 20:45   

Nessi napisał/a:
Ciekawe kto kolejny zechce odejść?

moze odejsc to nie, ale diametralnie zmienia sie moje podejscie do tego forum...

Szyszunka, spokojnie, czasem niektore rzeczy warto przemilczec... a Ciebie warto bylo miec w gronie szynszylomaniakow, wiec nie odchodz od nas... :}

Bullterierka 
Rozgryziony gryzoń
Bull is cool

Gryzaki: 11
Wysłany: 2006-07-11, 22:54   
   Twoje Zwierzęta: Żelka (chomik Dżungarski), ASMWBRI(rybka bojownik), Boss (Bullterier), Hyundai (świnka)

Szyszunka nie odchodź :(

^jastinka 
Maga gryz

Zasługi: Sprowadzenie dużej ilości osób
Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2006-07-12, 18:35   
   Twoje Zwierzęta: Wrocek&Zosia

O moj boze kiedy zacznie padac deszcz :mur: :mur: bo przez te upały to naszym forumowiczom sie w głowie poprzewracało...ja nie odchodze ale nie bede tez tolerowac takiego zachowania na forum :cisza: :cisza: ..za duzo ja tu serca i swoich nerwow wsadziłam zeby teraz odchodzic przez takie kłotnie :zabawa: :zabawa: kiedys tez zesmy stracili duzo madrych i dorosłych forumowiczow :rozpacz: widze ze sytuacja powtarza sie co jakis czas jak kogos zyskamy to potem go tracimy chcial czy nie niebawem bedziemy tu sami:( :dobani: :dobani: :dobani: :dobani:

Mysia 
Administrator

Wysłany: 2006-07-12, 18:43   
   Twoje Zwierzęta: Chomik syryjski

I jeszcze może na mnie zwalicie wine :?: Ehh... Teraz już wiem dlaczego mi tak kiepsko idzie z forum.

Nie oceniaj ludzi po emblemacie ;)
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.

Dura lex, sed lex

Naomi 
Maga gryz

Wysłany: 2006-07-12, 19:33   
   Twoje Zwierzęta: szynszyle i pies

Mysiek nie mial nic zlego na mysli a Ty chyba go zle odebralas? nie wiem z jakiego powodu masz odchodzic bo nic konkretnego nie wyczytałam.
Nie Mysiek, Tobie nie idzie kiepsko z forum i nie mow tak nawet bo to nie prawda przestrzegasz zasad i to dobrze.

^Śliwa
Gryzaniek

Wysłany: 2006-07-14, 18:13   

Uważam, że takie kłótnie nie wyjdą na dobre nikomu, żeby forum się rozwijało, potrzebna jest jedność a nie kłótnie...

Mogę tylko podpowiedzieć, że goszczę w różnych serwisach i wszędzie panuje jedna zasada, musi być ktoś, kto czuwa nad wszystkim, nie może być tak, że każdy chce rządzić, bo skończy się to tak jak w Polityce... w naszym kraju...

Muszą być określone zasady forum, i wszyscy powinniśmy się im podporządkować, a jak ktoś chce się pokłócić, nie musi tego robić publicznie bo to niedobrze wpływa na wizerunek forum (można to zrobić poprzez PW)

Ja dla was nie jestem wrogiem, wiem, że się rozwijacie i dobrze wiem jak trudne są początki...na własnej skorze też tego doświadczyłem...

Nie obrażam się również, jeżeli ktoś ma coś do mnie i to napisze...

Jestem tu gościem i nie chcę się wtrącać w Wasze sprawy... ale skoro już tu jestem, to pozwoliłem sobie na tych parę słów.. dla dobra tego forum :ok:
Ostatnio zmieniony przez Śliwa 2006-07-14, 18:22, w całości zmieniany 1 raz  

Nessi 
Maga gryz
degu

Wysłany: 2006-07-14, 18:17   

Kłotnia była, krakanie reszty też było no to w sumie można by zamknąć ten temat.

Odpowiedz do tematu