Wysłany: 2006-07-11, 16:10 Dobre bo sie zesikam ze śmiechu Twoje Zwierzęta: Szylki :) Gacus i Budrys
wypowiedz mysi
No to dobrze Aneta, że co raz lepiej, a reszta się nie kłócić tylko pisać posty, żeby Aneta miała co robić Szyszunka wiesz o tym, że nie wystartujesz w następnym konkursie.
PS Szyszunka prześlij mi swój adres na PMysia bo paczki nie dostaniesz
po 1 te paczki z jedzeniem mozecie sobie wraz z siwa w buty wsadzic
Po 2 nie groz mi ze nie wystartuje w 2 konkursie bo do tego ja sie nie zgłaszałam ( jak by mi Anecia nie powiedziała ze mam 1 miejsce to bym nic nie wiedziała ) tylko pisałam posty co do ktorych chciałam dostac odpowiedzi
Po 3 te paczki miałam odebrac i wysłac jednej forumowiczce ale nie pozwole sobie zeby jakis gowniarz sie popisywał bo on ma forum ....
Po 4 zegnam .... baw sie mysia dobrze jescze poskacz a napewno zostaniesz niedługo sam ze swoim forum
jakby nie namowa pewnych osob nigdy bym sie tu nie wpisała i dobrze o tym wiesz ( jak sadze )
Szyszunka myślę, że Mysia nie miał nic złego na myśli, po prostu nikt kto ma ostrzeżenie nie może wziąć udziału w konkursie, takie mamy zasady, a reszta to żart, myślę, że nie powinnaś się unosić i jak ochłoniesz to wracaj, a ja przyjkmę Cię z otwartymi ramionami
_________________ Chwila, która trwa może być najpiękniejszą z Twoich chwil- Dżem
Niedługo to jak powiem dzień dobry będę musiał się tłumaczyć.
SzYsZuNkA napisał/a:
po 1 te paczki z jedzeniem mozecie sobie wraz z siwa w buty wsadzic
Wciąganie w to Śliwę Mhhh... Rozumię to, że rezygnujesz.
SzYsZuNkA napisał/a:
Po 2 nie groz mi ze nie wystartuje w 2 konkursie bo do tego ja sie nie zgłaszałam ( jak by mi Anecia nie powiedziała ze mam 1 miejsce to bym nic nie wiedziała ) tylko pisałam posty co do ktorych chciałam dostac odpowiedzi
# W konkursie nie biorą udziału osoby z ostrzeżeniami i osoby na czarnej liście.
SzYsZuNkA napisał/a:
Po 3 te paczki miałam odebrac i wysłac jednej forumowiczce ale nie pozwole sobie zeby jakis gowniarz sie popisywał bo on ma forum ....
Gówniarz. Mhhh... Ciekawe. Zignoruję tą zaczepkę.
SzYsZuNkA napisał/a:
Po 4 zegnam .... baw sie mysia dobrze jescze poskacz a napewno zostaniesz niedługo sam ze swoim forum
Na kogo mam skakać
Cytat:
jakby nie namowa pewnych osob nigdy bym sie tu nie wpisała i dobrze o tym wiesz ( jak sadze )
Na tym polega reklama forum.
To co właśnie zrobiłaś to jest przesada.
1. Takie sprawy przynajmniej napierw na PW.
2. O ile wiem to takim gówniarzem nie jestem jak sądzisz.
Nessi napisał/a:
Mysia różne rzeczy mówi jak go duma moderatora rozpiera
Nie rozpiera mnie duma moderatora, ani administratora.
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum..
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
O moj boze kiedy zacznie padac deszcz bo przez te upały to naszym forumowiczom sie w głowie poprzewracało...ja nie odchodze ale nie bede tez tolerowac takiego zachowania na forum ..za duzo ja tu serca i swoich nerwow wsadziłam zeby teraz odchodzic przez takie kłotnie kiedys tez zesmy stracili duzo madrych i dorosłych forumowiczow widze ze sytuacja powtarza sie co jakis czas jak kogos zyskamy to potem go tracimy chcial czy nie niebawem bedziemy tu sami:(
I jeszcze może na mnie zwalicie wine Ehh... Teraz już wiem dlaczego mi tak kiepsko idzie z forum.
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum..
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Wysłany: 2006-07-12, 19:33
Twoje Zwierzęta: szynszyle i pies
Mysiek nie mial nic zlego na mysli a Ty chyba go zle odebralas? nie wiem z jakiego powodu masz odchodzic bo nic konkretnego nie wyczytałam.
Nie Mysiek, Tobie nie idzie kiepsko z forum i nie mow tak nawet bo to nie prawda przestrzegasz zasad i to dobrze.
_________________ "Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty"
Uważam, że takie kłótnie nie wyjdą na dobre nikomu, żeby forum się rozwijało, potrzebna jest jedność a nie kłótnie...
Mogę tylko podpowiedzieć, że goszczę w różnych serwisach i wszędzie panuje jedna zasada, musi być ktoś, kto czuwa nad wszystkim, nie może być tak, że każdy chce rządzić, bo skończy się to tak jak w Polityce... w naszym kraju...
Muszą być określone zasady forum, i wszyscy powinniśmy się im podporządkować, a jak ktoś chce się pokłócić, nie musi tego robić publicznie bo to niedobrze wpływa na wizerunek forum (można to zrobić poprzez PW)
Ja dla was nie jestem wrogiem, wiem, że się rozwijacie i dobrze wiem jak trudne są początki...na własnej skorze też tego doświadczyłem...
Nie obrażam się również, jeżeli ktoś ma coś do mnie i to napisze...
Jestem tu gościem i nie chcę się wtrącać w Wasze sprawy... ale skoro już tu jestem, to pozwoliłem sobie na tych parę słów.. dla dobra tego forum
Ostatnio zmieniony przez Śliwa 2006-07-14, 18:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum