Zasługi: Sprowadzenie dużej ilości osób Pomogła: 2 razy Wiek: 25 Dołączyła: 17 PaĽ 2005 Posty: 931 Skąd: Zambrow
Wysłany: 2005-11-06, 16:17 Czy to prawda ze.... Twoje Zwierzęta: Wrocek&Zosia
Słuchajcie ja miałam kiedys swinki morskie dostałam je od pani ze szkoly na czas wakacji zeby je przechowac kazdy wsumie cos tam bral do domu..mi przypadły dwie swinki morskie:)...lecz wakacje sie skonczyły i musialam je oddac ale mojej pani od biologi dwie swinki było za duzo wiec ooddała jedna mi..ja bylam zachwycona ze mi dała wkoncu bylam juz do niej przyzwyczajona to mi tam wszystko jedno było ..ale nie mojej swince..bardzoe tesknila za ta droga polowka...ale sie nie doczekala bo samiec zdechł z samotnosci w szkole... a Pani wtedy kazała mi oddac tamta bo zyla ale zyla dzieki temu ze była u mnie i nie odczuwała tej samotnosci.....Wiecie co mysle ze wszystkie zwierzeta sa takie jak te papuzki nierozłaczki jak juz sie kogos łaczy w pary to nic i nikt nie powinien ich rozdzielac...czy ktos jest innego zdania niz ja..??
Pozdrawiam;)
Jastinka są zwierzaki, które sa samotnikami i łączą się tylko w trakcie godów np. tygrysy(moje ukochane:)) ale większość bardzo przywiozuję sie do swoich partnerów i bardzo cierpi po ich rozstaniu.
_________________ Chwila, która trwa może być najpiękniejszą z Twoich chwil- Dżem
Świnki morskie są zwierzętami stadnymi. Gdy jedna umrze druga może zachorować z powodu tęsknoty za swoim towarzyszem.
_________________ I LOVE GUINEA PIGS !!!
www.towarzyskit.fora.pl ---> Wejdź i przekonaj się, że lubisz taniec towarzyski!!!
P.S. Kto zna sie na tancu towarzyskim i na moderowaniu forum niech odezwie sie do mnie na PW.
Temat jest z przed 1,5 roku. Proszę nie odświerzać tak tematów.
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
No, zwierzęta, w szczególności świnki są bardzo towarzyskie. Moja Łucja jest w osobniej klatce od Robeta i ciągle za nim piszczy. Tak mi jest smutno, ale musi tak być bo ona za nidługo urodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum