Wysłany: 2005-11-20, 12:32 Diego i jego 1 przygoda ze Psem
Robilam Diego i Vanessie sesje fotograficzna na biurku moj pies oczywiscie musial wszytsko widziec gdy diego wyszedl z klatki Spayki zastygl w bezruchu a moj maly cwaniaczek zaczal chodzi mu po pysku i do niego zagladac a ja myslalam ze dostane palipitacji serca na szczescie wszytsko dobrze sie skonczylo. Dirgo siedzac na psim grzbiecie myslal pewnie podeobnie jak jeseden z uzytkownikow "Najwieksze sczzescie w swiecie na psim lezec grzbiecie" Mam zdjecia ale ImageShack nie dziala
Wysłany: 2007-01-06, 20:18
Twoje Zwierzęta: Kicaj i Hops (myszoskoczki mongolskie)
Jest jeszcze fotosik. A zdjęcia zapowiadają się obiecująco
Osobiście słyszałem przypadek wielkiej przyjaźni psa i dwóch skoczków. Gdy skoczki są na wybiegu na stole albo biurku i podejdą za blisko krawędzi (tak, że mogą spaść) pies przesuwa je nosem na środek stołu. Zabawne
Proszę zwracać uwagę na czas napisania postów, ten jest stary, a założyciela tematu nie am już na forum, więc niewarto odpisywać-Aneta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum