Wysłany: 2008-06-19, 08:36 [Dyskusja] Chomik dla mnie Twoje Zwierzęta: Kanarek-Max i Chomiczek-Kubuś
Najpierw fakty:
1.Mam już klatkę i wyposażenie po Mruśce, która zdechła klika lat temu
2.Chcę chomika, który chciałby się bawić
3. Chcę mieć samca, bo nie chcę mieć problemów z potomstwem, a podobno samce są bardziej przyjazne
4. Chomiś powinien być grzeczny i radzić sobie, bo idę do szkoły, a także nie był taki jak Mrusia- uciekał z klatki
5.Powinien być też ruchliwe, ale nie tak bardzo, bo mi jeszcze ucieknie gdzieś
Z tego wynika
No właśnie którą rasę wybrać.
Nie wiem. Mrusia była miniaturką, ale nie wiem jaki ma być ten drugi chomik. Będę się nim opiekowała codziennie. Pomóżcie mi
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
proponuje syryjskiego jest najwiekszy wiec bedzie mial problem z przecisnieciem sie przez szczebelki chociaz z tym musisz uwazac moje nawet na to znalazly sposob
chomik roborowskiego jest maly i czesto nerwowy.trudny dooswojenia
chomik dzungarski napisalas ze nie moze byc za maly z tego powodu nie bralabym tego rodzaju chomika
pomocna agatka
[ Dodano: 2008-12-23, 11:58 ]
aha zapomnialam dodac jesli chcesz male rary musisz codziennie znalesc miejsce zeby je gdzies wypuscic przynajmniej przez 30 min.
Syryjski albo dzungarski...
Chociaż to też zależy od chomika
Ja mam dżungarskiego, a nigdy mi nie uciekł. Nawet jak stoi pod otwartym wejściem (wejscie na górze) to nigdy nie wychodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum