Pierwsza wiadomość jest taka: za około tydzień na półkach sklepów pojawią się Owoce pól i lasów i Mini Pack - siano z naszym adresem Dlatego też postanowiliśmy dać wam zadanie. Kupcie takich 3 opakowania (Owoce lub/i siano), wyślecie mi pocztą i macie nagrody
Organizujemy konkurs z nagrodami fundowany przez firmę Herbal Pets. Do wygrania są następujące produkty:
2x Owoce pól i lasów
3x Owoce pól i lasów II
2x Chipsy naturalne - szparag
Chipsy naturalne - gruszka
Mieszanka nasion
Zioła z jodem
2x Natura szczura
2x Owoce tropikalne
1x Siano Mini PACK
6x Płatki kwiatów
4x Mieszanka kory
Tym razem konkurs będzie polegał na wysłaniu do mnie trzech etykiet produktu Owoce pól i lasów z linkiem do naszego forum (na tych etykietach).
W konkursie nie biorą udziału osoby z ostrzeżeniami i osoby na czarnej liście.
Zwycięzca musi podać swój adres, imię i nazwisko i dla kogo zostanie wysłana paczka (szynszyla, chomik itd.).
Nagrody zostaną rozdane między zwycięzcami.
Odbierający nie będzie musiał wnosić żadnej opłaty za paczkę.
Wszelkie wątpliwości rozstrzygam ja lub Aneta_117.
Organizator zastrzega sobie prawo do skrócenia konkursu, lecz musi o tym powiadomić z tygodniowym wyprzedzeniem.
Adres pod który należy wysłać otrzymamy via PW lub e-mail
Uczestnik konkursu dostaje adres TYLKO wtedy, kiedy posiada odpowiednie trzy etykiety
W przypadku próby pozyskania adresu nie posiadając określonej liczby etykiet użytkownik naraża się na surowe sankcje karne.
Pierwsze trzy osoby, które pozyskają etykiety dostają adres, pod który należy wysłać etykiety.
Czarna lista:
_________________ Duże pliki nie wysyłaj na e-mail forum.
Nie oceniaj ludzi po emblemacie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Ostatnio zmieniony przez Mysia 2006-12-12, 18:39, w całości zmieniany 1 raz
z chęcią wystartował bym w tym konkursie ale jednak drugi punkt regulaminu mi na to nie pozwala, kolejny konkurs mnie ominie jednak kopne kiedyś kogoś trzeba ponieść kare za swoje błędy i być konsekwe... powodzenia wszystkim biorących udział w konkursie
Jeśli piszesz na gg/tlen/jabber/e-mail w jednej wiadomości streść o co Ci chodzi.
Dura lex, sed lex
Dura lex, sed lex
może wezmę udział najpierw tylko muszę znaleźć sklep, w którym to będzie
powodzenia wszystkim
_________________ ...Więc żyjmy jak można najlepiej,
Czy wielkie, czy szare są dni,
Bo życie to skarb w naszych rękach
I przez nas ma świat lepszy być...
Wiecie co?? Byłam wczoraj w Poznaniu w M1 i weszłam tam do zoologicznego i były produkty Herbal Pets. SZukałam i szukałam i z adresem naszego forum nie znalałam ;/. Znalazłam z e-chomik, i jakieś szczury itp. Widziałam te pól i lasów, ale na etykiecie nie było, żadnego adresu ;/;/.
Dura lex, sed lex
Wysłany: 2006-11-13, 17:48
Twoje Zwierzęta: 3 koszatniczki: Nessi i Szyszka z córką
U mnie było dużo różnych produktów Herbal Pets z tymi innymi adresami ale nie było własnie owoców pól i lasów. Sprzedawca mi mowił że w krótce powinny być
_________________ "Lubię świnie. Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie." Winston Churchill
Dura lex, sed lex
Heh możesz tak jak moja kuzynka. Przyjeżdża do Wrocka i pierwsze miejsca, w których jest to Galeria Dominikańska i Bielany Wrocławskie
Dura lex, sed lex
a u mnie w sklepie zoologicznym w hiper chyba zlikwidowali produkty Herbal Pets bo zawsze na środku była półka i wszystkie produkty tej firmy a teraz nie ma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum